PUPPY 1

Dit lessenpakket is bedoeld voor pups van 8 tot en met 14 weken. Een groot gedeelte van dit pakket staat in het teken van de socialisatie en het aanleren van de basiscommando's. We leren de pup omgaan met dagdagelijkse dingen die wij - in onze mensenwereld - als doodnormaal beschouwen en waarvan we verwachten dat onze vriend(in) zich hierin gelukkig weet te gedragen.

Tijdens deze lessenreeks krijg je zowel een deeltje theorie als praktijk. Na iedere les, krijg je nog handige hand outs die je tijdens de week thuis kan gebruiken.

Volgende zaken komen aan bod:

- Zindelijkheidstraining
- Alleen leren blijven en benchtraining
- Het belang van een goede socialisatie
- Bijtgedrag vermijden en hoe hiermee omgaan.
- Focus op zijn of haar naam en commando's zoals kom, zit, blijf, liggen,...
- Wandelen aan de leiband zonder trekken
- oefeningen die aan zelfcontrole werken ..

Deze lessenreeks bestaat ui 5 individuele lessen. Indien je puppy nog niet thuis is, kan je een voorbereidende sessie boeken om zijn komst goed voor te bereiden.   

Voorbereidende sessie, voor je je pup gaat halen.

Tijdens deze sessie aan huis overlopen we heel wat vragen die je misschien al hebt, bekijken we welke bench je best koopt of leent, waar en hoe je deze best kan zetten en inrichten, hoe de bench ze de eerste dagen en nachten gebruiken, wanneer en hoe je pup best ophalen, hoe omgaan met zindelijkheid de eerste dagen en nachten, waar een hondentoilet aanleren vanaf de dag dat je pup thuis komt, hoe omgaan met bijtgedrag, wat met de andere (huis)dieren in het gezin, wat moet misschien nog moet aanschaffen en waar geef je best geen geld aan spenderen, wat dien je eventueel nog aan de fokker te vragen,...